Putine, šta ti je s nogom? VIDEO

Otkad je krenuo napad Rusije na Ukrajinu pojačala su se i nagađanja o zdravstvenom stanju predsednika Rusije Vladimira Putina.

Izvor: Osloboðenje

Sreda, 22.03.2023.

13:40

Putine, šta ti je s nogom? VIDEO
Tanjug/Pool Photo via AP

Spekulacije je dodatno pojačala i iznenadna Putinova poseta okupiranim područjima u Ukrajini, jer se u jednom video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama jasno vidi da ruski predsednik šepa.

Putin je bio u društvu guvernera Sevastopolja Mihaila Razvožajeva i šest telohranitelja koji su, kako se čini, nosili pancire.

Dok je hodao s njima, delovalo je kao da oseća nelagodu i da hoda sporije nego što je zabeleženo na snimcima u poslednjih nekoliko dana, prenelo je sarajevsko Oslobođenje. Anton Geraščenko, savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine, podelio je na Tviteru taj snimak ruskog predsednika u šetnji, koji su izvorno objavili ruski mediji. On je u objavi naveo da "Putin očigledno šepa".

"Putin očigledno šepa u poseti okupiranom Krimu. Ruski izvori navode da je Putin posetio Sevastopolj kako bi 'proslavio' godišnjicu aneksije Krima, što će, usput rečeno, biti jedna od stavki na Putinovom popisu optužbi pred Haškim sudom", navodi se u Geraščenkovoj objavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: