Lukašenko: Brilijantno VIDEO

Beloruske službe bezbednosti otkrile su arsenal oružja, samo dva dana nakon što je ubijena sumnjiva osoba u blizini granice s Poljskom.

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2023.

09:50

Lukašenko: Brilijantno VIDEO
Tanjug/Andrei Stasevich/BelTA Pool Photo via AP

Vest je medijima potvrdio predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, rekavši da je ovo otkriće sprečilo potencijalni napad na Belorusiju, samo dva dana nakon što je strani državljanin za kog se sumnjalo da je terorista, ubijen u gradu Grodno.

“Specijalne jedinice su radile brilijantno”, rekao je Lukašenko na konferenciji za medije u utorak u Minsku. “Zaplenjen je ceo arsenal oružja i eksploziva. To oružje bilo je namenjeno za visokoprofilne terorističke napade na pojedince i državne zvaničnike”, rekao je Lukašenko.

Beloruski predsednik takođe je pohvalio specijalne službe zbog ubistva muškarca za kog se sumnjalo da je terorista, što se dogodilo u nedelju, bez žrtava u svojim redovima, iako je, navodno, ubijeni koristio granate i automatsko oružje.

“Kao što često kažem, ljudi koji rizikuju svoje živote moraju uvek da budu priznati i podržani”, dodao je on, a preneo je Raša tudej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: