Tužilaštvo traži pritvor za majku osumnjičenu za maltretiranje devojčice

OJT u Pančevu predložilo je sudu da odredi pritvor J. M. (32) zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku vređala, vezala joj ruke i izbacivala je na terasu.

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2023.

14:29

Tužilaštvo traži pritvor za majku osumnjičenu za maltretiranje devojčice
Foto: Profimedia

Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogla da ponovi krivično delo, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Osumnjičena je danas saslušana u tužilaštvu gde se branila ćutanjem.

Sumnja se da je J. M. od decembra prošle godine do juče u porodičnom stanu u Pančevu vršila nasilje nad ćerkom tako što ju je vređala, nazivala je pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: