Neko iz pres službe će nadrljati. Objavili snimak sa predsednikom na kojem se sve čuje VIDEO

Pres služba Kremlja montirala je svoj zvanični video snimak navodno spontanog sastanka Vladimira Putina sa stanovnicima Mariupolja.

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2023.

10:23

Neko iz pres službe će nadrljati. Objavili snimak sa predsednikom na kojem se sve čuje VIDEO
Tanjug/Pool Photo via AP

Pres služba je uklanila deo iz prvog objavljenog snimka na kojem se čuo ženski glas kako viče "Nije stvarno! Sve je za predstavu!".

Originalna verzija video snimka objavljena je na veb stranici Kremlja i šerovala se masovno u ruskim provladinim medijima.

Prema Kremlju, Vladimir Putin je posetio Mariupolj kasno uveče 18. i 19. marta. Predsednikov sekretar za štampu Dmitrij Peskov rekao je novinarima da je putovanje bilo "spontano".

Tokom svoje posete, Putin je posetio nedavno izgrađenu oblast grada pod nazivom Nevski, koju jedan od "stanovnika" koji se vidi na snimku naziva "malim komadom raja".

Prema novinarima, Nevski je "u suštini jedini" deo Mariupolja koji je obnovljen od kada je grad uništen tokom ruske okupacije prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: