Aljbin priznao: Vučić je sve odbio

Aljbin Kurti rekao je da je Aleksandar Vučić ne samo odbio da potpiše evropski predlog, već i ponudu premijera tzv. Kosova o "samoupravljanju za Srbe na KiM".

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2023.

19:44

Aljbin priznao: Vučić je sve odbio
Foto: Profimedia

"Nakon što je odbio da potpiše Sporazum od 27. februara i pre nego što je ponovo odbio da ga potpiše uz Aneks od 18. marta, predsednik Srbije je odbio moju velikodušnu ponudu za samoupravljanje kosovskih Srba, u asocijaciji čiji bi nacrt ja sastavio i predložio. Da li je on dr No ili gdin ​​Njet? Pa, znamo da nije doktor" napisao je Kurti na Tviteru.

Podsetimo, premijer tzv. Kosova požalio se i na konferenciji za novinare nakon maratonskih razgovora u Ohridu da predsednik Vučić neće ništa da potpiše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: