Vlažni kolovozi, kamioni na Šidu čekaju šest sati, na Batrovcima pet

Vozači na putevima u Srbiji mogu naići na mestimično vlažne kolovoze zbog povremeno slabe kiše, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 16.03.2023.

06:20

Vlažni kolovozi, kamioni na Šidu čekaju šest sati, na Batrovcima pet

U višim predelima postoji mogućnost susnežice i snega, a treba biti oprezan i zbog moguće poledice. Prisutna je i opasnost od odrona.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:30, na prelazu Šid teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju šest sati, na Batrovcima pet sati, a na prelazima Horgoš, Kelebija i Bogojevo - tri sata.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: