Mediji: Gotova obdukcija; Devojčica (2) je brutalno pretučena. Detalji su još strašniji

Kako prenose mediji, gotova je obdukcija tela dvogodišnje devojčice, koja je preminula u utorak, samo sat nakon što je dovedena u Dom zdravlja u Zaječaru.

Izvor: B92

Sreda, 22.02.2023.

14:43

Mediji: Gotova obdukcija; Devojčica (2) je brutalno pretučena. Detalji su još strašniji
policija-Deposit-ToskanaInc.jpg

U saopštenju MUP-a Zaječar se navodi da su odmah uhapšeni očuh devojčice i njena majka, i njima je određeno i zadržavanje od 48 sati. Sumnja se, navela je policija u svom saopštenju, da je očuh nasmrt pretukao dete, a da se majka, koja je to znala, nije javila nadležnim institucijama.

Slučaj je bukvalno šokirao celu Srbiju, a odmah je angažovano nadležno tužilaštvo i naložena je hitna obdukcija tela devojčice, koju je u Dom zdravlja donela majka, kako su mediji naveli, svu modru od udaraca.

Kako se sada nezvanično saznaje, prvi rezultati obdukcije tela pokazali su da je dete imalo više povreda glave, od kojih je jedna bezuslovno smrtonosna.

Prema saznanjima Republike, konstatovan je i rascep jetre, a povrede nisu mogle nastati padom, kako je to izjavio uhapšeni očuh M. N.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: