Gori, još uvek VIDEO

Asošiejted pres javlja da požar u luci Iskenderun na Sredozemnom moru, koji je izbio posle zemljotresa, traje drugi dan.

Izvor: index.hr

Utorak, 07.02.2023.

09:02

Gori, još uvek VIDEO
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Fotografije i video snimci pokazuju gust crni dim koji se diže iz zapaljenih kontejnera koji su se srušili nakon zemljotresa.

Broj poginulih u dva razorna zemljotresa koja su juče pogodila južni deo Turske i severozapad Sirije popeo se na više od 4.800 Zemljotresi su za sobom ostavili hiljade povređenih, kao i one koji su ostali bez krova nad glavom jer su čitava stambena naselja sravnjena sa zemljotresima.

Masovna spasilačka operacija je još u toku. Hladno vreme ometa spasioce u potrazi za preživelima. Asošiejted pres javlja da požar u luci Iskenderun na Sredozemnom moru, koji je izbio posle zemljotresa, traje drugi dan. Fotografije i video snimci pokazuju gust crni dim koji se diže iz zapaljenih kontejnera koji su se srušili nakon zemljotresa.

Turska državna novinska agencija Anadolu javila je da je u gašenju požara pomagao brod turske obalske straže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: