Vesić za TV Prva: Radili su za Aljbina Kurtija VIDEO

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić govorio je u Jutru na TV Prva o posebnoj sednici Skupštine o Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Petak, 03.02.2023.

09:58

Vesić za TV Prva: Radili su za Aljbina Kurtija VIDEO
Foto: Profimedia

Vesić je na početku izlaganja rekao da je razočaran onim što se dogodilo.

Objasnio je da je i on, kao i većina građana, razočaran jer nije imao prilike da vidi jedinstvo po pitanju jednog važnog državnog pitanja.

"Dobili smo pokušaj državnog udara ili puča koji je bio vrlo organizovan, oni su tamo došli sa unapred pripremljenim transparentima, dakle ništa se spontano nije dogodilo. Umesto dijaloga dobili smo pokušaj napada na predsednika Srbije što se u svakoj zemlji kažnjava na svoj način. I dobili smo pokušaj da se prekine sednica", rekao je Vesić.

Vesić je naglasio da su poslanici koji su se zaklinjali u KiM dok su govorili postali zvezde u albanskim i hrvatskim medijima jer oni rade ono što želi Kurti.

"Kurti želi da se ne postigne dogovor i da Srbija bude kriva jer nije postignut dogovor", rekao je.

"Ovo ide u prilog samo Aljbinu Kurtiju", dodao je.

"Jedini kome odgovara da Srbija izađe iz bilo kakvih razgovora je Aljbin Kurti jer on ne želi da formira ZSO", kazao je.

"Upravo su juče poslanici radili posao za Aljbina Kurtija. Da ste pitali Kurtija šta želi, on bi napisao ovaj scenario. Radili su juče za Aljbina Kurtija", rekao je Vesić.

Više o tome saznajte u video-prilogu u nastavku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: