Đukić: "Uličarsko ponašanje dela opozicije u Skupštini je mera njihove 'brige' za KiM i naš narod na KiM"

Prof. dr Vladimir Đukić, narodni poslanik SPS i direktor KBC Dragiša Mišović, prokomentarisao je ponašanje dela opozicije u Skupštini Srbije.

Izvor: Pink.rs

Četvrtak, 02.02.2023.

20:04

Đukić:
FOTO TANJUG/ ZORAN ŽESTIÆ/ nr.

On je naveo da je uličarsko ponašanje dela opozicije u Skupštini Srbije mera njihove "brige" za Kosovo i Mitohiju i naš narod na KiM.

Kako kaže, Srbi na Kosovu i Metohiji nisu to zaslužili, niti je nasrtanje na predsednika Republike nešto što će odbraniti njihova prava, njihov život koji je izložen samovolji terorističke, a lažne države Kosovo.

"Neki opozicioni 'prvaci' nisu ni rekli ni jednu jedinu reč o Srbima na KiM. Njihova tema nije ni bila odbrana Srba i odbrana naše države, njihova tema je bio predsednik Vučic, na radost i oduševljenje u regionu. Nama neprijatelji ne trebaju... davno je rečeno, a evo i danas se potvrđuje i to u najvišem zakonodavnom telu naše države", zaključio je Đukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: