Vesić: Vučić će se boriti sam protiv svih i pobediće VIDEO

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je u emisiji "Fokus" na TV B92 govorio, između ostalog, o sutrašnjoj sednici skupštine o KiM.

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2023.

17:32

Vesić: Vučić će se boriti sam protiv svih i pobediće VIDEO
Printskrin: TV B92

"Ja se nadam da će sednica biti kosntruktivna jer to je razlog zašto Vučić dolazi u skupštinu. Znate i sami koliko je puta bio da razgovara o kosovskom pitanju. Predsednik Vučić je svestan da kosovsko pitanje nije pitanje politike već je državna tema", rekao je.

Kako je dodao, nažalost ne postoji jedinstvo ni u tom pogledu. Vesić očekuje da će sutra predsednik Srbije biti suočen samo sa mnoštvom uvreda.

"Vučić će tamo biti sam protiv svih i sam će se boriti i pobediće", kazao je Vesić.

Kako je rekao nakon izlaganja Aleksandra Vučića, narod će moći da zaključi sam ko se "srcem i dušom bori za Kosovo i Metohiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: