Vučić odgovorio na peticiju: "Ja ne bežim nigde" VIDEO

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je danas komentarišući aktuelnu raspravu o Kosovi i Metohiji rekao da ne veruje da će biti sloge po tom pitanju.

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2023.

16:46

Vučić odgovorio na peticiju:
FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIÆ/ bg

Predsednik je na svom Instagram profilu postavio video, koji se odnosi na pitanje novinara o peticiji protiv ultimatuma i ucena, koju bi navodno trebalo da potpiše i nekadašnji predsednik Vojislav Koštunica.

"Kad pročitate obrazloženje peticije zapitate se što si pustio 1.800 terorista iz srpskih zatvora, koji su silovali srpkinje u Klečki? Što si ćutao i pustio da nam progone i ubijaju ljude 2004. godine na KiM, spaljuju crkve i manastire. Što si 2008. godine ćutao i organizovao skup "Kosovo za patike" u Beogradu, a ti pobegao za Rumuniju, da se ne izjašnjavaš, da bi te stranci držali na vlasti. Ja ne bežim nigde, idem pred svoj narod i paralment. I prošli put sam slušao najgore moguće gadosti i uvrede i odgovoriću svakome. Ako mislite da ćete samo da imate monologe, da nećete dobiti odgovor… Časni ljudi umeju da uzvrate udarac, politički udarac", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: