Vučić odgovorio na peticiju: "Ja ne bežim nigde" VIDEO

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je danas komentarišući aktuelnu raspravu o Kosovi i Metohiji rekao da ne veruje da će biti sloge po tom pitanju.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bg
FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bg

Predsednik je na svom Instagram profilu postavio video, koji se odnosi na pitanje novinara o peticiji protiv ultimatuma i ucena, koju bi navodno trebalo da potpiše i nekadašnji predsednik Vojislav Koštunica.

"Kad pročitate obrazloženje peticije zapitate se što si pustio 1.800 terorista iz srpskih zatvora, koji su silovali srpkinje u Klečki? Što si ćutao i pustio da nam progone i ubijaju ljude 2004. godine na KiM, spaljuju crkve i manastire. Što si 2008. godine ćutao i organizovao skup "Kosovo za patike" u Beogradu, a ti pobegao za Rumuniju, da se ne izjašnjavaš, da bi te stranci držali na vlasti. Ja ne bežim nigde, idem pred svoj narod i paralment. I prošli put sam slušao najgore moguće gadosti i uvrede i odgovoriću svakome. Ako mislite da ćete samo da imate monologe, da nećete dobiti odgovor… Časni ljudi umeju da uzvrate udarac, politički udarac", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 78 idi na stranu