AMSS: Poledice, jaki vetrovi i odroni

Na putevima u Srbiji snega ima samo u brdsko planinskim predelima, ali je oprez neophodan zbog moguće poledice, jakog vetra i odrona.

Izvor: B92

Utorak, 31.01.2023.

08:03

AMSS: Poledice, jaki vetrovi i odroni
Ilustracija, foto: Tanjug/ FOTO STA/ NADJA PODOBNIK/ bg

Kako je jutros saopštio Auto moto savez Srbije, na brojnim deonicama zbog radova su na sanzi izmene u režimu saobraćaja pa je potrebna veća pažnja.

U planinskim predelima na teritoriji Valjeva, Šapca, Raške, Novog Pazara, Kruševca, Jošaničke Banje i Brzeća zbog snega uvedene su zabrane za kamione s prikolicom i šlepere.

Na graničnim prelazima jutros nema zadržavanja na putničkim terminalima, dok na teretnim kamioni čekaju na izlaz iz Srbije na Horgošu i Batrovcima oko dva sata, na Kelebiji tri sata, na Šidu četiri sata i na Bezdanu pet sati, saoptio je AMSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: