Ramzan pobesneo

Lider Čečnije Ramzan Kadirov još jednom se osvrnuo na paljenje Kurana od strane švedskog ekstremno desničarskog političara Rasmusa Paludana.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.01.2023.

17:30

Ramzan pobesneo

On je na svom Telegram profilu istakao da će Švedska dobiti kaznu kakvu zaslužuje.

"Sve dok u svetu postoje tako bedni pojedinci bez korena koji pale Kuran, vređajući osećanja milijarde stanovnika, nećemo se zaustaviti na uništavanju satanista u Ukrajini, kazao je Kadirov i dodao:

"Bez hrabrosti, bez ponosa, bez časti, bez poštovanja... Vide se svi najodvratniji kvaliteti čoveka. Ne, on je samo tražio izgovor da to uradi da provocira muslimane".

On je upitao nadležne koji su dali dozvolu za održavanje ovakvih akcija: "Zašto vi, dobro znajući da je ovo provokacija, praćena reakcijom muslimana, to i dalje dozvoljavate"?

"Danski štreber mi je 'posvetio' ovu paljevinu. Oprostio bih mnogo u svom obraćanju, ali neću oprostiti ovaj čin verskog teroriste, baš kao i milijardu i po muslimana sveta. Da, verski terorista. Za mene su takvi provokatori pravi teroristi, od kojih se zdravo društvo treba osloboditi".

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: