Panika? Ukopavaju se

Ukrajinske jedinice utvrđuju položaje i pripremaju dodatna uporišta u blizini Časovog Jara na teritoriji samoproglašene Donjecke Narodne Republike.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.01.2023.

12:18

Panika? Ukopavaju se
EPA-EFE/OLEG PETRASYUK

To je danas saopštio vojni zvaničnik proruskih vlasti Andrej Maročko. Prema njegovim rečima, zabeleženo je jačanje ukrajinskih položaja, prenosi Tass.

Ukrajinske oružane formacije jačaju stara utvrđenja i grade nova, a u toku je rad na stvaranju vatrenih uporišta i postavljanju minskih polja, rekao je Maročko.

Prekid snabdevanja ukrajinske vojske duž puta od Časovog Jara do Bahmuta je prioritet za ruske snage izjavio je danas vršilac dužnosti šefa samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Denis Pušilin.

Za nas je važno da presečemo put Časov Jar Bahmut kao jedan od retkih preostalih puteva snabdevanja neprijateljske borbene grupe, rekao je lider DNR za televiziju Rusija-24, prenosi Tass.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: