Oglasio se Iran: Napadnuti smo

Vlasti Irana saopštile su danas da je bespilotnim letelicama izvršen napad na vojno postrojenje, koje se nalazi oko 400 kilometara od Teherana.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 29.01.2023.

08:57

Oglasio se Iran: Napadnuti smo
Foto: Profimedia

"Eksplozija se dogodila u jednom od vojnih centara povezanih s Ministarstvom odbrane", izjavio je zamenik šefa sigurnosti pokrajine Isfahan Mohamad Reza Jan-Nesari, prenosi državna novinska agencija IRNA.

On je naveo da je eksplozija ostavila određenu štetu, "ali nije bilo žrtava" U objavi ministarstva na društvenoj mreži Tviter navodi se kako je ''došlo do neuspešnog napada malih bespilotnih letelica na industrijski kompleks ministarstva odbrane'', ali i da je ''sistem PVO uspeo da uniši dve bespilotne letelice''.

Do napada je došlo sinoć oko 22.30 sati po lokalnom vremenu, a postrojenje se nalazi na oko 440 kilometara južno od Teherana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: