Pronađeno telo nestale Srpkinje? Leš isplivao u blizini kuće majke Brajana Volša, policija na terenu

Telo nepoznate osobe isplivalo je juče na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi na desetak kilometara od mesta u kom živi majka Brajana Volša, Dajana Volš.

Izvor: Kurir

Petak, 27.01.2023.

15:55

Pronađeno telo nestale Srpkinje? Leš isplivao u blizini kuće majke Brajana Volša, policija na terenu
Tanjug/Craig F. Walker/The Boston Globe via AP, Pool, File

Brajan Volš, podsetimo, optužen je da je ubio suprugu Anu Volš u podrumu njihove kuće 1. janara, a potom njeno telo raskomadao i bacio na najmanje dve deponije u blizini kuće njegove majke.

Volša su u danima dok se Beograđanka vodila kao nestala, snimile kamere u blizini mesta u kom živi Dajana Volš. Inače, on je snimljen i kako vozi njen crveni automobil, najverovatnije kako bi prikrio svoje tragove.

Podsetimo, istražitelji su na jednoj od njih pronašli krvave džakove, garderobu i nakit, kao i kovid propusnicu na njeno ime. Takođe, otkrivena je testera a u kući je pronađen nož, kao i tragovi krvi Ane Volš.

Međutim, delovi njenog tela nisu pronađeni, pa istražitelji pretpostavljaju da ih je raskomadao i bacio na jednu od deponija koja spaljuje smeće.

Kako prenose američki mediji, policija prikuplja dokaze i pokušava da utvrdi identitet tela koje je juče pronađeno na obali. Njega je, kako naovde, otkrila žena koja živi u blizini i odmah je pozvala policiju.

"Policajci istražuju mesto na kom je u četvrtak popodne, oko 16 sati pronađeno telo. Kuća žene koja je pronašla telo, je na obali, na samom ulazu na plažu i primetila ga je kada je izašla da prošeta psa", preneli su oni.

Za sada nije saopšteni ni pol osobe čije je telo izvučeno iz vode, ali se navodi da je pronađen i šal na telu. Na društvenim mrežama, pojavili su se komentari da se plaža nalazi u blizini kuće majke optuženog za ubistvo Srpkinje.

"Telo je skoro raspadnuto, očigledno je da je duže bilo u vodi", prenose lokalni mediji navode policijskih zvaničnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: