Šta će sada? Rusi im ograničili pristup

Ruska državna agencija za praćenje medija Roskomnadzor saopštila je danas da je ograničila pristup sajtovima CIA, FBI i nekim drugim stranim sajtovima.

Izvor: Tanjug

Petak, 27.01.2023.

14:19

Šta će sada? Rusi im ograničili pristup
Ilustracija: Shutterstock/ Borka Kiss

Zbog širenja materijala koji sadrže netačnosti vezanim za društveno važne informacije i diskredituju ruske oružane snage.

Roskomnadzor je ograničio pristup nekim resursima koji su u vlasništvu vladinih organizacija neprijateljskih zemalja za širenje materijala koji imaju za cilj destabilizaciju društvene i političke situacije u Rusiji, navodi se u saopštenju Agencije, preneo je TASS.

Agencija je delovala na osnovu saveznog zakona 149 o informacijama, informacionim tehnologijama i zaštiti informacija, stoji u saopštenju.

Utvrđeno je da sajtovi sadrže materijale koji sadrže netačnosti vezane za društveno važne informacije i diskredituju oružane snage Ruske Federacije, saopštio je Roskomnadzor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: