Nestala Snežana iz Loznice FOTO

Duže od mesec dana nema ni traga, ni glasa od Snežane Stepanović (51) iz Loznice, koja je nestala 7. decembra oko tri sata posle ponoći,.

Izvor: RINA
Podeli

Ona je tada izašla iz svog stana sa putnom torbom i nestala.

"Na sebi je imala teget dužu zimsku jaknu, sive pantalone i crne cipele. Sa sobom je ponela i manju putničku torbu, ali pasoš je ostao kući. Našli smo jedan njen telefon koji je uništen, a drugi nije u funkciji. Ostavila je oproštajno pismo i to nam je veoma čudno. Nikada nije spominjala da treba negde da ide", rekao je za RINU Saša Lukić, Snežanin brat.

Snežana je rođena u Loznici, ali je živela u Zvorniku. Njene komšije iz Loznice za ovu ženu imaju samo reči hvale i svima su čudne okolnosti pod kojima je nestala.

"To je jedna fenomenalna žena, dobra kao "lebac" i sa svima se odlično slagala. Znam je dugi niz godina. Ne možemo da verujemo da je otišla pre više od mesec dana i da joj se od tada gubi svaki trag. Samo se nadamo da je dobro", rekli su Snežanini prijatelji.
Porodica apeluje na sve ljude ako imaju bilo kakvu informaciju o Snežani da jave na brojeve telefona 064/6815435 i +38765540670 ili da jave najbližoj policijskoj stanici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 92 idi na stranu