Kadirov podelio snimak uništenja: "U stanju su sve da pretvore u pepeo" VIDEO

Lider Čečenije Ramzan Kadirov oglasio se ponovo na Telegram kanalu povodom situacije na frontu.

Izvor: M. D.

Sreda, 14.12.2022.

12:44

Kadirov podelio snimak uništenja:
EPA-EFE/ALEXEY NIKOLSKY / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Kadirov je naglasio koliko je važna uloga artiljerije u sukobu.

"Dalje napredovanje trupa umnogome zavisi od rada artiljerije. Oni su odgovorni za uništavanje neprijateljskih utvrđenih područja, vojne opreme, samohodnih topova i još mnogo toga. Na sreću, artiljerci iz redova boraca specijalnih snaga "AKHMAT" i vojnog osoblja 2. armijskog korpusa Narodne milicije LNR imaju izuzetno iskustvo i odlične veštine, zahvaljujući kojima su u stanju da pretvore u pepeo mesto gde pre minut je bila neprijateljska struktura.

Može se sa sigurnošću pretpostaviti da su tokom ofanzivnih dejstava savezničkih snaga upravo artiljerci ti koji izazivaju istinski strah i užas u redovima ukrajinskih nacionalista i članica NATO-a. To sugeriše da neprijatelj odlično zna za šta su naši momci sposobni, koji imaju na raspolaganju približne koordinate neprijatelja", naveo je Kadirov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: