Napadnut Milan Knežević

Predsednik DNP jedan od lidera DF i predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević napadnut je na podgoričkom aerodromu u Golubovcima.

Izvor: Tanjug

Sreda, 07.12.2022.

15:25

Napadnut Milan Knežević
EPA/BORIS PEJOVIC

Knežević je u izjavi za podgorički portal Borba potvrdio ovaj incident i rekao da je na putu da slučaj prijavi policiji.

Portal piše da su tri osobe vređale Kneževića na nacionalnoj osnovi a nakon toga i fizički nasrnule na njega. Inače, Kneževiću su na Fejsbuku upućene i pretnje nakon što je savetniku crnogorskog predsednika Milanu Roćenu, biznismenu Ranku Uboviću i bivšem funkcioneru policije Zoranu Lazoviću juče poručio da će nekom, ako mu još jednom pomenu majku, "biti tesno u Podgorici".

Saoštenje Kneževića je objavljeno na zvaničnoj stranici Demokratskog fronta, a onda su usledili preteći komentari. Neko ko se predstavlja kao Ovrag Caroc je Kneževiću uputio nekoliko pretnji: "Dobro si još živ šta si sve uradio Crnoj Gori i Crnogorcima zarad Beograda i Moskve…E moj Pipune…tuđa slugo", napisao je ovaj korisnik Fejsbuka.

Sa istog profila je Kneževiću poručeno da je mafijaš, a sa nekih drugih da brani kriminalce i mafijaše.

"Da li znaš kako se plaća da izdaš svoju državu... Ali Putin ima za takve koji su tuđe sluge jedan jako efikasan lek. Izdajnik i posrbica ista pašata", takođe je napisano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: