Osuđena zbog falsifikovanja diplome medicinske škole

OJT u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv N. Č. (27), zbog sumnje da je falsifikovala diplomu medicinske škole u Beogradu i volontirala u bolnici.

Izvor: Tanjug

Sreda, 07.12.2022.

16:53

Osuđena zbog falsifikovanja diplome medicinske škole
Foto: Depositphotos/XiXinXing

Okrivljenoj je za krivično delo falsifikovanje isprava, nakon glavnog pretresa izrečena uslovna osuda i mera bezbednosti oduzimanja predmeta, navodi se u saopsstenju Osnovnog javnog tuzzilasstva u Smederevu.

U toku dokaznog postupka je tvrđeno da je osuđena nabavila, a potom i upotrebila falsifikovanu diplomu jedne srednje medicinske škole u Beogradu, sa zvanjem medicinska sestra - tehničar, koju je priložila uz molbu za obavljanje pripravničkog staža u bolnici.

Osuđena je upravo na osnovu takve lažne isprave zaključila ugovor o volontiranju sa navedenom ustanovom za vremenski period od 04.juna 2018. godine do 04.septembra iste godine.

U navedenom periodu osuđena je pripravnički staž obavljala na odeljenju za neurologiju, odeljenju za produženo bolničko lečenje, kao i na odeljenju za neourologiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: