Mirković: Skandalozno ponašanje poslanika Dveri

Šef odborničke grupe u Skupštini grada i narodni poslanik Aleksandar Mirković komentarisao je ponašanje poslanika Dveri.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.12.2022.

19:05

Mirković: Skandalozno ponašanje poslanika Dveri
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

On se osvrnuo na njihova izlaganja u Narodnoj skupštini.

"Skandalozno ponašanje Boška Obradovića i poslanika Dveri još jedan je dokaz da ti ljudi u svojoj mržnji nemaju granicu. Uvrede koje su danas izrekli šokirale bi svakog kada bi ih i na ulici čuo, a kamoli u Narodnoj Skupštini i to od ljudi, koji su narodni poslanici. Diskriminacija Ane Brnabić, psovke, pretnje, nazivanje pogrdnim imenima trajala je dovoljno da ova sramota i ukaljan obraz, ako ga uopšte i imaju, ostane zauvek.

Čoporativno četri "velika junaka" su vikali da je Ana Brnabić ustaša, gospodin premijer, sramota srpskog naroda i da će joj oni uraditi porodičnu genezu što je nezapamćen nivo govora mržnje. Sve to nije bilo dovoljno pa se tom napadu priključila i poslanica DS-a koja ne zna razliku između Evropske Unije i NATO-a, pa je kompletirano ludilo i delovanje opozicije.

Najstrože osuđujem ovakvo ponašanje i pitam se da li će sada odreagovati pojedine NVO koje se bore za prava žena, seksualnih i nacionalnih manjina. U samo sedam dana, nakon Nebojše Bakareca, danas je najprimitivnije izvređana i diskriminisana Ana Brnabić i nameće se pitanje, kada će se sa takvom bolesnom praksom prestati?

Krajnje vreme je da se stane na kraj tom ponašanju u kome je svako ko predstavlja SNS legitimna meta i da se ovakvo vređanje smatra normalnim, kada se upućuje nama. Srpska napredna stranka ima nultu toleranciju na svaki vid vređanja i diskriminacije i protiv toga ćemo se uvek i na svakom mestu boriti", navodi Mirković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: