Kod Bijelog Polja zaplenjeno 85 kilograma marihuane, uhapšena jedna osoba

Crnogorska policija je na putu Mojkovac-Bijelo polje zaplenila oko 85 kilograma marihuane i lišila slobode vozača automobila u kojem je droga pronađena.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 04.12.2022.

23:21

Kod Bijelog Polja zaplenjeno 85 kilograma marihuane, uhapšena jedna osoba
Foto: Depositphotos/TeriVirbickis

Policija je saopštila da je u mestu Ravna Rijeka izvršila kontrolu vozila marke "VW golf V", barskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.K. (21) iz Bijelog Polja, prenele su ''Vijesti''.

Kontrolom vozila policija je pronašla i zaplenila više pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuna, ukupne težine oko 85,1 kilograma.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju naložio je da se M.K. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: