"Rada Trajković je političko krilo UČK"

Beograd -- Lažna država Kosovo je ništa drugo nego produkt terorističke UČK, a Rada Trajković je njeno političko krilo, saopštio Konzervativni pokret Naši.

Izvor: B92
Podeli
Foto: ATAImages/M.K.
Foto: ATAImages/M.K.

"Rada Trajković predsednica fantomskog Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohija još jednom je pokazala da je njen jedini interes kako će služiti administraciji lažne države „Kosovo“ , a protiv interesa sopstvenog naroda na KiM", navodi se u tom saopštenju.

KP Naši ističu da je "lažna država Kosovo ništa drugo nego produkt terorističke UČK, a Rada Trajković je njeno političko krilo koje je zaduženo za lobiranje za nezavisnost južne srpske pokrajine, pa zato i ne treba da nas čudi njen ulazak u vladu osuđenog teroriste Aljbina Kurtija".

Predsednik Progresivne demokratske stranke Nenad Rašić i Rada Trajković ušli su u vladu lažne države Kosovo i za to su nagrađeni mestima ministra za zajednice i povratak u kosovskoj vladi i mestom savetnice ministra, ističe se još u saopštenju objavljenom na sajtu KP naši.

"Ovaj dvojac koji će služiti isključivo za lobiranje nezavisnosti Kosova i simuliranjem demokratije i poštovanja ljudskih prava od strane Kurtijeve UČK vlade, su primer kako se radi protiv sopstvenog naroda i države", zaključuju u tom pokretu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 83 idi na stranu