Stiglo "pismo" i u ambasadu SAD u Madridu; odmah pokrenuto... VIDEO

Ambasada SAD u Madridu primila je danas pismo-bombu nakon čega je aktiviran antiteroristički protokol, a španska policija je obezbedila prostor oko ambasade.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.12.2022.

17:06

Stiglo
ATTENTION EDITORS: FACES PIXELATED AT SOURCE. EPA-EFE/FERNANDO VILLAR

Špansko Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je policija uspešno detonirala pošiljku nakon što je prethodno evakuisala okolne zgrade, preneli su mediji.

Ministarstvo je navelo da tom prilikom niko nije povređen.

Danas je obelodanjeno i da je na adresu kancelarije španskog premijera Pedra Sačeza 24. novembra stigla pošiljka sa eksplozivnom napravom koja je deaktivirana.

Podsetimo, u poslednja dva dana pet pisama-bombi poslato je na adrese državnih kancelarija, privatnih kompanija i ukrajinske ambasade u Madridu, gde je Ukrajinac zaposlen u ambasadi lakše povređen kada je otvorio pošiljku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: