Vozači, oprez

Prema informacijama Puteva Srbije zbog moguće magle i poledice učesnicima u saobraćaju se preporučuje oprezna vožnja na pojedinim putnim pravcima.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos/anizza
Foto: Depositphotos/anizza

Na teritoriji Zaječara zbog pojave magle vidljivost je smanjena od 50 metara do 100 metara na prevojima.

Magle ima na sledećim putnim pravcima: Most na Tisi (između Žablja i Zrenjanina), na deonici Zrenjanin - Žitište - Nova Crnja na graničnom prelazu Srpska Crnja, na graničnom prelazu Đala - Novi Kneževac, na deonici Zaječar (Majdanpek) - Negotin , na deonici Zaječar (Golubac) - Donji Milanovac - Porečki most.

Putevi Srbije navode da magle ima i na granici Srbije i Rumunije u blizini hidroelektrane Đerdap 1), na deonici Paraćin - Boljevac - Zaječar - granični prelaz Vrška Čuka, kao i na deonicama Selište - Bor - Zaječar, Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, Senta - Čoka - granični prelaz Vrbica, Zaječar (Gornjak) - Žagubica, Brestovac - Metovnica - Gamzigradska Banja - Gamzigrad, Kladovo - Korbovo - Milutinovac, Banatsko Aranđelovo - granični prelaz Rabe.

Takođe, kako je navedeno u saopštenju, zbog mogućih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura, kao i na putnim objektima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18 idi na stranu