Pojavio se novi snimak; Crni panter stigao do Feketića? VIDEO

Crni panter, za kojim se tragalo u okolini Apatina, sada je navodno viđen kod Feketića u blizini Vrbasa.

Izvor: Sputnjik

Subota, 26.11.2022.

18:38

Pojavio se novi snimak; Crni panter stigao do Feketića? VIDEO
Foto: Profimedia

Meštanin Feketića navodno je video veliku divlju crnu mačku i snimio je dok je radio traktorom na njivi, prenose beogradski mediji.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se veća crna životinja, nalik na mačku, koja brzo trči preko polja. Potraga za crnim panterom u okolini Apatina trajala je više dana posle prijave meštana da su ga videli, kao i snimka iz Banje Junaković, na kojem se vidi slična životinja.

Međutim, nije nađen ni panter, niti njegovi tragovi. Meštani sumnjaju da je panter stigao iz Mađarske, gde su nadzorne kamere zabeležile snimak slične životinje u mestu Kiškunhalaš, na jugu te zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: