Vučić dočekao predsednika Azerbejdžana VIDEO/FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva, koji je došao u zvaničnu posetu Srbiji.

Izvor: Tanjug

Sreda, 23.11.2022.

07:10

Vučić dočekao predsednika Azerbejdžana VIDEO/FOTO
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/bs

Vučić je pripredio ispred Palate Srbija, svečani doček za predsednika Azerbejdžana.

FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/bs
Vučić je Alijeva dočekao uz postrojenu Gardu Vojske Srbije, intoniranje himne dve država i ispaljivanje počasnih plotuna.

Alijeva su pored Vučića dočekali i članovi Vlade, ministri spoljnih poslova Ivica Dačić, finansija Siniša Mali, unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, poljoprivrede Jelena Tanasković, rudarstva i energetike Dubravka Ðedović, za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković.
Nakon svečanog dočeka, usledio je sastanak u četiri oka, nakon kojeg će biti održan plenarni sastanak delegacija dve zemlje.

Srbija i Azerbejdžan će u okviru posete predsednika Alijeva potpisati sedam bilateralnih sporazuma, a potom će se Vučić i Alijev obratiti medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: