Pucnjava na Floridi: Poginuo tinejdžer

Dvojica tinejdžera su upucana na pucnjavi na zabavi za Noć veštica u Tonotosasa na Floridi, u utorak rano ujutro.

Izvor: Blic, Foks njuz

Utorak, 01.11.2022.

19:56

Pucnjava na Floridi: Poginuo tinejdžer
EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Jedan od tinejdžera je poginuo na licu mesta, a drugi je povređen, saopštila je policija.

Zamenici šerifa okruga Hilsboro rekli su da je ubijena učenica srednje škole Blumingdejl. Njeno ime nije objavljeno, piše "Foks 13 Tampa", prenosi "Foks njuz".

Policija je saopštila da su dispečeri primili više poziva hitne pomoći oko 2.15 u utorak u kojima su prijavili pucnjavu u kući. Po dolasku, policija je pronašla mrtvog muškarca sa prostrelnom ranom. On je prebačen u lokalnu bolnicu i lekari su optimistični povodom njegovog oporavka.

"Rečeno nam je da je bilo najmanje nekoliko desetina ljudi koji su prisustvovali ovoj zabavi na Harni Roudu. Trenutno nema osumnjičenih. Pozivamo javnost, sve učesnike zabave koji su napustili lice mesta pre našeg dolaska policije da nam se jave. Za sada nije jasno da li je u ovaj incidentu umešan jedan ili više osumnjičenih", rekla je Merisa Lin, portparol šerifove kancelarije.

Druga žrtva, studentkinja, pronađena je na benzinskoj pumpi koja se nalazi na američkom autoputu. Ona je takođe prebačena u bolnicu, ali je preminula od zadobijenih povreda - rekli su iz policije.

"Koliko ja razumem, žena je pokušavala da napusti mesto pucnjave, uskočila je u automobil sa prijateljicom da pobegne i tamo je upucana. Prijateljica je, iz nekog razloga, završila ovde u Petrol Martu", rekla je Lin za "Foks 13".

Prema istražiteljima, dokazi sugerišu da se na zabavi dogodila svađa nakon koje je usledila pucnjava. Nije poznato da li su se osumnjičeni i oštećeni poznavali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: