Abazovića prisluškivali?

Premijer CG Dritan Abazović tražio je od novog menadžmenta Agencije za nacionalnu bezbednost da provere da li su ga tajne službe prisluškivale pišu "Vijesti".

Izvor: Tanjug

Nedelja, 16.10.2022.

11:29

Abazovića prisluškivali?
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Premijer Crne Gore Dritan Abazović traži da se proveri da i je prisluškivan u julu uoči potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, prenose danas "Vijesti".

Podgorički list iz izvora bliskih sektoru bezbednosti saznaje da Abazović sumnja da su ga pojedinci unutar ANB nezakonito prisluškivali u julu, u periodu kada je trebalo da bude potpisan Temeljni ugovor.

Prema tim informacijama, Abazović je tražio od novog menadžmenta ANB da provere istinitost tih infomacija i sada se radi na tome.

Abazović je za "Vijesti" potvrdio da je tražio proveru, ali je istakao da neće ništa komentarisati dok od Agencije ne dobije precizan odgovor.

Abazović i patrijarh Porfirije potpisali su Temeljni ugovor 3. avgusta u Vili Gorica, bez prethodne najave.

Nakon potpisivanja Temeljnog ugovora, DPS, SDP, Socijaldemokrate, Liberalna partija i Demokratska unija Albanaca podneli su parlamentu inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi, što je i urađeno 15 dana kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: