20 besplatnih školovanja za osobe sa invaliditetom

Kompanija LINKgroup svake godine deo besplatnih školovanja, koja se realizuju onlajn, putem Platforme za učenje na daljinu, dodeljuje osobama sa invaliditetom.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.10.2022.

14:06

20 besplatnih školovanja za osobe sa invaliditetom
Foto: Promo

I ove godine raspisan je konkurs za finansijsku podršku, a rok za prijavljivanje za sve zainteresovane je 31. oktobar.

Besplatna školovanja, njih ukupno 20, dodeljuju se za programe na tri obrazovne ustanove: ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy, i to u 4 države: u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji i Moldaviji. Ovaj program finansijske podrške ima ukupnu vrednost veću od 40.000 evra.

Cilj konkursa je da se osobama sa invaliditetom obezbedi mogućnost sticanja praktičnih znanja iz oblasti biznisa, interneta i informacionih tehnologija, koja će im omogućiti da budu konkurentniji na tržištu rada i da postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje. Dobitnici će dobiti pravo da izaberu neki od jednogodišnjih programa na jednoj od ove tri ustanove i da ga pohađaju onlajn preko savremene Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Konkurs za ovogodišnje programe finansijske podrške je u toku

Prijavu i kompletnu zdravstvenu dokumentaciju, kao i motivaciono pismo, svi zainteresovani kandidati treba da pošalju na sledeću imejl-adresu: scholarship@link-group.eu. Potrebno je da objasne zašto su baš oni idealni kandidati za ovaj vid finansijske podrške, odnosno kako planiraju da stečeno znanje primene u svojoj karijeri. Više informacija o načinu prijave i šta je sve potrebno da se priloži pronađite OVDE.

Dobitnici ovogodišnjih besplatnih školovanja biće objavljeni do 7. novembra.

Unapređenjem obrazovanja kompanija LINKgroup nastoji da pokaže odgovornost prema celokupnom društvu u kome posluje. Zato ova kompanija redovno organizuje niz humanitarnih akcija i projekata čiji je cilj da pomognu u razvoju mladih IT stručnjaka i stručnjaka u oblasti internet i savremenog poslovanja.

Među tim humanitarnim akcijama je i pomenuti program finansijske podrške za osobe sa invaliditetom, ali i dodeljivanje najsavremenijeg IT školovanja za đake generacije, programi finansijske podrške za talente kroz LINK LEARNING FOUNDATIONS, dodeljivanje besplatnih IT kurseva za maturante i još mnogo toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: