"Čudna slučajnost" na nemačkoj televiziji: Usred govora Stoltenberga uleteo Putin

Prenos vanredne konferencije za medije generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, na kanalu "Dojče vele" nakratko je prekinut, a na ekranu se pojavio Putin.

Izvor: B92

Subota, 01.10.2022.

23:05

Tanjug/Sergei Karpukhin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Naime, uumesto govora pojavio se deo govora ruskog predsednika Vladimira Putina sa koncerta na Crvenom trgu u čast prisajedinjenja DNR, LNR, Hersonske i Zaporoške oblasti Rusiji.

Na snimku objavljenom na Jutjub kanalu vidi se prenos vanredne konferencije za medije generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, na zvaničnom kanalu "Dojče vele".

Prenos vanredne konferencije je ubrzo prekinut i umesto njega, na kanalu "Dojče vele" se pojavio deo govora ruskog predsednika Vladimira Putina sa koncerta na Crvenom trgu u čast prisajedinjenja DNR, LNR, Hersonske i Zaporoške oblasti Rusiji. Na ekranu pojavljuje Putin i kaže da je "Rusija stvorila modernu Ukrajinu, dajući joj značajan deo teritorije".

Voditelj televizijskog kanala "Dojče vele" je ono što se dogodilo okarakterisao kao "tehnički problem", ali nije mogao da ne primeti da je u pitanju "čudna koincidencija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: