Vojska Srbije obeležila Dan roda artiljerijsko-raketnih jedinica FOTO

U kasarni "Banjica" održana je svečanost povodom Dana roda artiljerijsko-raketnih jedinica za protivvazduhoplovna dejstva.

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

15:30

Vojska Srbije obeležila Dan roda artiljerijsko-raketnih jedinica FOTO
Foto: Ministarstvo odbrane

U sklopu ceremonije, najboljim pojedincima uručene su stimulativne mere dodeljene povodom praznika, a svečanost obeležio je i defile jedinica. Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je da za naše artiljerce ne postoji zadatak koji neće izvršiti u odbrani naše zemlje.

"Želim još jednom da vam se zahvalim što ste uvek tu za Srbiju, za svoj narod i zato što znam da za vas ne postoji zadatak koji nećete izvršiti u cilju odbrane naše zemlje. Još jednom čestitam vam od srca Dan roda, vama i vašim porodicama svako dobro. Živela Vojska Srbije živela Srbija", rekao je ministar Stefanović.
Foto: Ministarstvo odbrane
Povodom Dana jedinica ARJ za PVD, ministar odbrane Stefanović položio je venac na spomen-obeležje poginulim pripadnicima roda ARJ za PVD.

Venac je položila i delegacija Ratnog vazduhoplovstva i PVO koju je predvodio komandant RV i PVO general-potpukovnik Duško Žarković, kao i nekadašnji komandanti jedinica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: