Niko nije odgovoran za šverc pola tone kokaina?

Podgorica -- Špediter Djoko Drobnjak koji je uhapšen zbog šverca kokaina, odlukom Apelacionog suda, pušten je na slobodu.

Izvor: Beta
Podeli
Ilustracija: Shutterstock/Leon Rafael
Ilustracija: Shutterstock/Leon Rafael

To se desilo nakon što je Apelacioni sud potvrdio odluku da se protiv njega obustavi krivični postupak za šverc 500 kilograma kokaina iz Ekvadora u Crnu Goru.

On je bio jedina osoba koja je bila uhapšena nakon pronalaska kokaina. Kokain je zaplenjen 12. januara u magacinu trgovinske kompanije Volija, nakon što su ga zaposleni ove kompanije pronašli skrivenog u tovaru sa bananama, a potom slučaj prijavili menadžmentu, a onda i policiji.

Drobnjak je uhapšen 13. januara u sklopu istrage krijumčarenja oko 500 kilograma kokaina, pronadjenih u Luci Bar, a koji je u sklopu kontrolisane akcije nadležnih na kraju završio u magacinu kompanije Voli.

Specijalni tužilac Miroslav Turković rekao je 14. januara da je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) 13. januara podnelo krivičnu prijavu protiv Drobnjaka, kojeg su sumnjičili da je postao član kriminalne organizacije koju su formirala dva NN lica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 110 idi na stranu