Kadirov poslao jasnu poruku: "Obraćam se vama, kukavice, izdajice..."

Čečenski lider Ramzan Kadirov se u svom govoru obratio Rusima koji napuštaju zemlju zbog najave delimične mobilizacije.

Izvor: index.hr

Petak, 23.09.2022.

19:54

Kadirov poslao jasnu poruku:
Foto: Profimedia

"Obraćam se vama devijantima. Možete da smislite različite izgovore, možete da kažete da ne podržavate sadašnju politiku. Možete i da izmislite bajku da su ideja rata i koncept oružja vama strano ili da jednostavno ne prihvatate nasilje. Ali znajte da ste samo kukavice, izdajice i drugorazredni ljudi“, rekao je Kadirov u svom Telegramu

"Kada vam treba država, vi ste građani sa velikim slovima koji zahtevaju poštovanje svojih prava i vole da se pozivaju na drugi član ruskog ustava. Kada želite da izađete iz zone komfora, tek tada ste patriota jezgro", dodaje on.

"Kada je državi potrebna vaša podrška i vi ste pozvani u rat, a vi odbijate, ko ste vi? Ne, niste zahvalni državi i odani branilac naroda. Vi ste obična kukavica, rob svoje duše, napuštate rodbinu, prijatelje, poznanike, dom, grad. Nikakvi izgovori neće oprati ovu vašu sramotu. Čak se plašite da priznate svoj kukavičluk", rekao je čečenski lider.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: