Uhapšene dve ženske osobe zbog skoro kilogram heroina

Zagrebačka policija saopštila je danas da je uhapsila dve žene koje su nameravale da preuzmu gotovo kilogram heroina.

Izvor: B92

Subota, 17.09.2022.

18:36

Uhapšene dve ženske osobe zbog skoro kilogram heroina
Foto: Profimedia

Slučaj je povezan sa dvojicom državljana Bosne i Hercegovine koji su, takođe, zbog sumnje za neovlašćenu proizvodnju i promet drogama uhapšeni prošle sedmice na Srednjacima, prenela je Hina.

Dve ženske osobe, stare 32 i 25 godina, uhapšene su zbog sumnje da su radi dalje preprodaje, u dogovoru sa dvojicom muškaraca, nabavljale veće količine droge koju su potom skrivale u stanu na podrucju Trešnjevke, izvestila je zagrebacka Policijska uprava.

Osumnjičene su uhvaćene nakon što su došle u stan sa namerom da preuzmu dva omota ispunjena heroinom ukupne težine 841 gram.

Nakon dovršenog kriminalistickog istraživanja, osumnjičene su predate pritvorskom nadzorniku, a poseban izveštaj je dostavljen nadležnom državnom tužilaštvu.

Do njihovog hapšenja došlo je u sklopu nastavka istrage koja se vodi protiv dvojice državljana BiH, starih 38 i 32 godine, koji su uhapšeni u sredu u policijskoj akciji na Srednjacima.

Pretresom stana koji su oni koristili za preprodaju droge, policija je pronašla ukupno 56,1 gram kokaina i 39,8 grama heroina, 699 grama supstance za mešanje radi povećanja mase, 229,9 grama marihuane i pet vaga za precizno merenje težine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: