Rusija zahteva od Amerike: "Odmah"

Ruska ambasada u Vašingtonu obratila se Stejt departmentu sa zahtevom da se izda viza šefu diplomatije Rusije Sergeju Lavrovu.

Izvor: Sputnjik

Sreda, 17.08.2022.

18:40

Rusija zahteva od Amerike:
EPA-EFE/PAVEL GOLOVKIN / POOL

Takođe, Rusija zahteva da se izda viza i drugim članovima delegacije koji će učestvovati u radu Generalne skupštine UN u septembru.

"Ambasada se već obratila Beloj kući, Stejt departmentu sa zahtevom da ispuni obaveze zemlje na čijoj teritoriji se nalazi sedište UN, i da odmah izda vize ministru i svim članovima ruske delegacije". rekao je ruski ambasador Anatolij Antonov.

On je saopštio da će u četvrtak posetiti Stejt department, gde će glavna tema razgovora biti izdavanje viza članovima ruske delegacije. Generalna sednica UN na visokom nivou biće održana od 20. do 26. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: