(Opet) eksplozija na Krimu, niko ne sme da priđe VIDEO/FOTO

Skladište za municiju eksplodiralo je danas, javljaju mediji.

Izvor: B92

Utorak, 16.08.2022.

08:15

Default images

Kako navodi "Sputnjik", skladište je navodno eksplodiralo zbog požara.

Prema prvim informacijama, eksplodiralo je skladište u selu Majskoje, usled čega je evakuisano oko 2.000 stanovnika tog mesta u distriktu Džankoj. Lokalne vlasti saopštile su da su pokrenule sve mere kako bi obuzdale požar, a prema nezvaničnim informacijama, najmanje dva civila su povređena.

Prvi čovek Krima Sergej Aksionov istakao je da je oko skladišta uspostavljena zaštitna zona od pet kilometara kojoj nema prilaska, a na licu mesta su službe za vanredne situacije. Podsećanja radi, pre nekoliko dana došlo je do serije eskplozija u ruskoj vazduhoplovnoj bazi na Krimu, a prema nekim podacima, najmanje jedna osoba poginula, a uništeno je i nekoliko borbenih aviona. Zvanični Kremlj saopštio je da je tadašnju seriju eksplozija na aerodromu izvana nesrećom, dok Ukrajina tvrdi da je reč o operaciji ukrajinskih specijalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: