Održana javna rasprava o Predlogu strategije za mlade i u Novom Sadu

Javna rasprava o Predlogu strategije za mlade u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine održana je i u Novom Sadu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.08.2022.

17:25

Održana javna rasprava o Predlogu strategije za mlade i u Novom Sadu
MOS

Ova, kao i prethodne dve javne rasprave koje su održane u Novom Pazaru i Užicu, okupile su veliki broj učesnika koji su izneli niz dobrih predloga i sugestija koji mogu znatno doprineti kvalitetu nove Strategije za mlade.

Direktna komunikacija sa mladima je najbolji način da dođemo do zajedničkih odluka koje su u njihovom interesu. Upravo zbog toga novu Nacionalnu strategiju za mlade u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine kreiramo uz širok konsultativan proces sa mladima i svim zainteresovanim stranama. Jednogodišnji proces konsultacija odvijao se kako onlajn, tako i kroz direktne susrete sa mladima i onima koji rade sa mladima, i na taj način je data mogućnost velikom broju mladih da aktivno deluju i da budu ravnopravni učesnici u kreiranju nove Strategije za mlade.

Sledeća javna rasprava na ovu temu zakazana je za sredu, 17. avgust u Beogradu, a zatim slede Niš i Kosovska Mitrovica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: