Novi detalji drame na aerodromu u Parizu

Policija u Parizu ubila je danas muškarca koji je mlatarao nožem na aerodromu Šarl de Gol.

Izvor: Dejli Mejl

Sreda, 10.08.2022.

10:03

Novi detalji drame na aerodromu u Parizu
Ilustracija, foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

"Ovog jutra, pripadnici policije neutralizovali su osobu koja je imala nože na aerodromu 'Šarl de Gol' ", navela je policija na društvenoj mreži "Tviter".

Kako javlja radio stanica "RTL", muškarac naoružan nožem pokazivao je "znake agresije", odbio je da posluša naređenja policija, a navodno se u jednom trenutku i zatrčao prema policajcima.

Jedan od zaposlenih na aerodromu naveo je da je do incidenta došlo oko 8.20 časova po lokalnom vremenu, kada je "beskućnik počeo da maltretira obezbeđenje, te je pozvana granična policija da ga skloni sa lica mesta".

Snage bezbednosti nalaze se u stanju pripravnosti još 2015. godine zbog talasa terorističkih napada džihadista u kojima je do sada poginulo više od 250 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: