Ivanović: "Izvinite se zbog Oluje"

Predsednik Konzervativnog pokreta "Naši" Ivan Ivanović pozvao je na bojkot jednog trgovinskog lanca u Srbiji.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ VLADIMIR DIMITRIJEVIC/ nr
FOTO TANJUG/ VLADIMIR DIMITRIJEVIC/ nr

Naime, Ivanović je istakao da je nastavljena akcije lepljenja plakata sa pozivom na bojkot trgovinskog lanca "Idea" širom naše zemlje.

Plakat koji se danima lepi u Srbiji napravljen je u formi "Ideinog" kataloga, a na slikama se nalaze stari ljudi, deca i izbeglička kolona Srba tokom akcije "Oluja". Sa naslovom "Udea vam želi srećnu Oluju" i šahovnicom na glavnom logou, na plakatu su prikazane i "cene" ljudi na slikama.

"Mnogo je sramotnih dana u istoriji hrvatskog naroda, a takozvana operacija 'Oluja' je jedan od njih. To je dan kada su uz pomoć svojih zapadnih mentora izvršili etničko čišćenje nad srpskim narodom i proterali ga sa njegovih vekovnih ognjišta. Naravno, sve je to bilo praćeno ubistvima civila, i bombardovanjem i pucanjem u izbegličku kolonu. To je dan koji Hrvati slave kao pobedu, dok se u realnosti radi o danu njihove nacionalne sramote. Narod koji je stvarao svoju budućnost na krvi srpske nejači, žena i deca, nema nikakvu budućnost", navodi se u saopštenju pokreta "Naši" i traži da se, kako ističu, kompanija iz Hrvatske javno izvini zbog akcije "Oluja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 83 idi na stranu