Ivanović: "Izvinite se zbog Oluje"

Predsednik Konzervativnog pokreta "Naši" Ivan Ivanović pozvao je na bojkot jednog trgovinskog lanca u Srbiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.08.2022.

10:50

Ivanović:
FOTO TANJUG/ VLADIMIR DIMITRIJEVIC/ nr

Naime, Ivanović je istakao da je nastavljena akcije lepljenja plakata sa pozivom na bojkot trgovinskog lanca "Idea" širom naše zemlje.

Plakat koji se danima lepi u Srbiji napravljen je u formi "Ideinog" kataloga, a na slikama se nalaze stari ljudi, deca i izbeglička kolona Srba tokom akcije "Oluja". Sa naslovom "Udea vam želi srećnu Oluju" i šahovnicom na glavnom logou, na plakatu su prikazane i "cene" ljudi na slikama.

"Mnogo je sramotnih dana u istoriji hrvatskog naroda, a takozvana operacija 'Oluja' je jedan od njih. To je dan kada su uz pomoć svojih zapadnih mentora izvršili etničko čišćenje nad srpskim narodom i proterali ga sa njegovih vekovnih ognjišta. Naravno, sve je to bilo praćeno ubistvima civila, i bombardovanjem i pucanjem u izbegličku kolonu. To je dan koji Hrvati slave kao pobedu, dok se u realnosti radi o danu njihove nacionalne sramote. Narod koji je stvarao svoju budućnost na krvi srpske nejači, žena i deca, nema nikakvu budućnost", navodi se u saopštenju pokreta "Naši" i traži da se, kako ističu, kompanija iz Hrvatske javno izvini zbog akcije "Oluja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: