"Rusi su se približili"

Ruske trupe su se približile jugoistočnoj periferiji ukrajinskog grada Soledara, izjavio je danas Vitalij Kiselev.

Izvor: Tanjug

Sreda, 03.08.2022.

22:37

Tanjug/Corey Dickstein/Savannah Morning News via AP, File

"U Soledaru se vode borbe duž auto-puta koji povezuje Bahmut i Lisičansk. Ruske trupe su se veoma približile jugoistočnim predgrađima toga grada, a borbe su se vodile u prostorijama fabrike građevinskog materijala Knauf i kod železničke stanice. Operacija čišćenje se nastavlja u Bahmutu koji je udaljen oko kilometar od grada", napisao je pomoćnik ministra unutrašnjih poslova samoproglašene Luganske Narodne Republike (LNR) Kiselev na Telegramu, prenosi TAS S.

Zamenik ministra informisanja samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Danil Bezsonov rekao je ranije danas da su "savezničke snage uništavale snažna uporišta ukrajinsih oružanih snaga" duž cele linije fronta kod Avdejevke, Soledara i Artjomovska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: