Oštra poruka upućena EU: "Gradski ludaci, politički lopovi"

Rukovodstvo Evropske unije je konačno izgubilo vezu sa stvarnošću i primorava Ukrajince da žrtvuju svoje živote radi stupanja u EU.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.07.2022.

10:15

Oštra poruka upućena EU:
EPA-EFE/YULIA ZYRYANOVA / SPUTNIK POOL

To je izjavio zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev i dodao da "politički lopovi manipulišu temom obnove ukrajinske državnosti u ranijim granicama računajući na uštedu novca koji se izdvaja za Kijev".

"Gradski ludaci, koji sebe nazivaju rukovodstvom Evropske unije, konačno su izgubili vezu sa stvarnošću i primoravaju nesrećne Ukrajince da žrtvuju svoje živote radi stupara u Evropsku uniju", napisao je Medvedev na svom kanalu na Telegramu. Prema njegovim rečima, NATO istovremeno nastavlja da se, "protivno logici i zdravom razumu", približava granicama Rusije, stvarajući "realnu opasnost od svetskog sukoba i stradanja znatnog dela čovečanstva".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: