Rusija tvrdi: Ratujemo protiv mutanata; "Testiranje krvi otkrilo je..."

Rusija je došla do novog objašnjenja zašto se planovi Kremlja za brzo preuzimanje vlasti nisu ostvarili, prenose mediji.

Izvor: Dnevnik.hr

Sreda, 20.07.2022.

11:59

Rusija tvrdi: Ratujemo protiv mutanata;
Foto: Profimedia

Prema pisanju medija, Rusi navode da su ukrajinske trupe pretvorene u nadljudske mašine za ubijanje tokom "tajnih eksperimenata" u američkim biolaboratorijama.

Ruski zakonodavci tvrde da su za neuspeh Moskve bili krivi drogirani ukrajinski vojnici.

Do takvog zaključka došla su dva ruska predstavnika koji vode komisiju za istraživanje biolaboratorija u Ukrajini.

Konstantin Kosačev, potpredsednik Saveta Federacije Rusije, i Irina Jarovaja, zamenica predsednika Državne dume, podržali su nalaze istrage koja je sprovedena.

"Testiranje krvi otkrilo niz bolesti"

"Testiranje krvi ukrajinskih ratnih zarobljenika otkrilo je niz bolesti koje sugerišu da je na njima tajno eksperimentisano u vojne svrhe", navode oni.

"I vidimo – surovost i varvarstvo ukrajinskih vojnih lica, zločini koje čine nad civilnim stanovništvom, ti monstruozni zločini koje čine nad ratnim zarobljenicima – potvrđuju da se ovaj sistem kontrole i stvaranja okrutnih mašina za ubijanje sprovodi pod upravom Sjedinjenih Država", rekla je Jarovaja.

"To potvrđuju lekovi za poboljšanje performansi koje im i dalje daju da potpuno neutrališu poslednje tragove ljudske svesti i pretvore ih u najokrutnija i najsmrtonosnija čudovišta", dodala je ona.

Utvrđeno je prisustvo antitela na hepatitis A

On tvrdi da je prisustvo antitela na hepatitis A pronađeno u krvi ukrajinskih zatvorenika zapravo dokaz zavere američkih biolaboratorija, pošto je bivši ministar zdravlja Ukrajine bio dvojni ukrajinsko-američki državljanin koji je radio na nabavci lekova za lečenje hepatitisa u zemlji.

"Sasvim je moguće da se radilo o testiranju ovih lekova na vojnim licima", kaže Jarovaja.

Ove tvrdnje su, piše Jahu, novi pogled na teoriju zavere biolaboratorije koju zagovara rusko ministarstvo odbrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: