"Zelenski, beži"

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov poručio je Zelenskom da pobegne, nakon izjave da će vratiti Lisičansk pod kontrolu Ukrajine.

Izvor: B92

Sreda, 06.07.2022.

11:23

Foto: Profimedia

Podsetimo, prošle nedelje ruske snage su potpuno oslobodile Lugansku Narodnu Republiku, uzevši Lisičansk pod svoju kontrolu.

Generalštab ukrajinskih trupa je dan kasnije, u nedelju uveče, priznao povlačenje njihovih jedinica iz grada. Kasnije je to potvrdio i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, ali je rekao da će Oružane snage Ukrajine uskoro "ponovo preuzeti kontrolu" nad Lisičanskom.

"Zelenski kaže da će zauzeti Lisičansk, a njegov banderizam govori suprotno. Moj savet vam je – bežite! Vi ste dobri u tome", napisao je Kadirov na svom kanalu na Telegramu.

Kadirov je juče objavio i šaljivi snimak na kojem "Zelenski" u njegovom prisustvu potpisuje "kapitulaciju" Ukrajine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: