Pretnja Moskvi: Vratićemo

Rusija ima dovoljno višestrukih raketnih sistema da uništi grad za gradom, ali će Ukrajina vratiti izgubljene teritorije, izjavio je ukrajinski predsednik.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.07.2022.

13:09

Pretnja Moskvi: Vratićemo
EPA-EFE UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SER

Zelenski je sinoć upozorio Moskvu da će Ukrajina "doći do nivoa kada će vatrena nadmoć okupatora biti poništena", prenosi BBC.

On je rekao da će sa sve većim zalihama zapadnog oružja Ukrajina povratiti izgubljene teritorije, uključujući Lisičansk i druge gradove u Donbasu.

"Vratićemo se zahvaljujući našoj taktici, zahvaljujući povećanom snabdevanju savremenim oružjem. Postepeno idemo napred u Harkovsku oblast. Doći će dan kada ćemo to reći i za Donbas", rekao je Zelenski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: