Milanović: Plenković vreba kao uskršnji zeka

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je izjavio da mu je žao što se nije sreo s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Izvor: B92

Petak, 01.07.2022.

15:39

Milanović: Plenković vreba kao uskršnji zeka
Foto: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Milanović je konstatovao da je Plenković "zbrisao" sa obeležavanja dana Privredne komore Hrvatske.

Milanović je novinarima objasnio da su njegov dolazak na obeležavanje Dana HOK-a umalo sprečili porodični razlozi, ali je ipak došao.

"Prvo je bilo da neću doći i onda je valjda u tom nekakvom šumu u kanalu Plenković shvatio da bi mogao on doći, a da mene nema. Međutim, ja sam ipak rešio problem i rekao da ću doći i onda je on zbrisao", rekao je Milanović upitavši Plenkovića. "Gde si sada, frajeru?"

Premijera je pozvao da se konsekventno ponaša i na svim sledećim događajima kojima je on kao predsednik Republike pokrovitelj.

"On dođe, ne dođe, vreba kao uskršnji zeka sa strane da li ja dolazim. Zašto nije došao? Pa zato što bi govorio predzadnji. Ali imam rešenje, radosnu vest, kandiduj se za predsednika"", kaže Milanović.

Poručio je kako nije njegova utakmica to da se nadmeće s Plenkovićem.

"On je za mene lično nula, ali je funkcionalno predsednik HDZ-a, predsednik hrvatske vlade, dobio je izbore, osoba odgovorna za bujanje koruptivne hobotnice, zaslužan za manje političkog radikalizma u životu, to je u HDZ-u uspio da suzbije jer je komunjara", rekao je Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: