"Dragan Đilas da se povuče iz politike"

Beograd -- Konzervativni pokret NAŠI poziva lidera SSP-a Dragana Đilasa da se povuče iz političkog života Srbije.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/  MARKO DJOKOVIC
EPA-EFE/ MARKO DJOKOVIC

Kako se navodi na sajtu tog pokreta, Đilas je do sada "bezbroj puta dokazao da mu politika služi isključivo za mešetarenje i sticanje ličnog bogatstva, a ne kao sredstvo preko kojeg bi dao doprinos za bolji život građana Srbije i razvoj naše države".

Taj pokret na svom sajtu još navodi i da je bogatstvo Đilasa, "koje se meri stotinama miliona evra", "njegova osnovna vodilja u bavljenju politikom", kao i da se "njegova politička ideologija svodi na aktivnosti kako uvećati lično bogatstvo i kako ga sačuvati".

"Zato i ne treba da nas čude njegove očajničke izjave u kojima poručuje da je spreman da \'uvede sankcije Rusiji\' ili njegovi odlasci u Vašington gde se sastaje sa Gabrijelom Eskobarom kojeg moli da ga SAD dovedu na vlast jer ga ne žele građani Srbije, a da će za uzvrat bespogovorno ispunjavati sve što budu tražili od njega", stoji u saopštenju pokreta.

Na kraju se navodi i da se pokret poziva Đilasa da se povuče iz političkog života i da "prestane sa daljim obmanama građana Srbije, jer on nije nikakav lider opozicije već tajkun i zapadna marioneta koja ne bira sredstva kako ponovo da dođe na vlast".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 72 idi na stranu