Vučić na večeri sa Lajčakom: "Više nego dovoljno" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 29.06.2022.

07:30

Default images

Objavljena je i fotografija na predsenikovom profilu na Instagramu uz opis "Večera sa Lajčakom. Više nego dovoljno". Podsetimo, sastanak je bio zakazan za 19 sati, a onda se od 19.30 javnosti obratio predsednik Vučić odgovarajući na nove ucene Zapada i nove odluke Prištine da zabrane srpske lične karte i nakon 30. septembra ukinu važenje registarskih oznaka sa imenima srpskih gradova "KM", "GL", "PR", "UR" i drugima, uz najavu da će nakon tog roka ta vozila biti oduzimana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: